عکس, ترفندی برای پختن پیتزاهای حرفه ای برای فست فود دارها

اگر شما فست فود دارید و می خواهید مشتری های شما هر روز بیشتر از روز قبل شوند باید در نحوه پخت پیتزای خود تغییری ایجاد کنید. در این زمینه  دکتر یوگنیا چنگ استاد ریاضی دانشگاه شفیلد در این زمینه تحقیقاتی کرده اند که بسیار مفید است. این تحقیقات نشان می دهد که حتی اگر نسبت خمیر و چاشنی بدقت کنترل شود، با تغییر اندازه پیتزا، طعم آن نیز تغییر می‌کند و پیتزاهای کوچک تر در مقایسه با پیتزاهای بزرگتر بطور معمول از چاشنی بیشتری در هر تکه برخوردار هستند.بنابراین ضخامت پایه خمیر به تنهایی در کیفیت پیتزا موثر نیست و تعادل بین خمیر و چاشنی در هر تکه، تعیین کننده کیفیت و خوش طعم بودن پیتزاست.در فرمول ارائه شده توسط این محقق، d بعنوان حجم ثابت خمیر و t بعنوان حجم ثابت چاشنی در نظر گرفته شده است.در شرایط نسبی، هر گاز از یک پیتزای ۱۱ اینچی (۲۸ سانتیمتری) دارای ۱۰ درصد چاشنی بیشتر از هر گاز از یک پیتزای ۱۴ اینچی (۳۵.۵ سانتیمتری) است.این فرمول نشان می دهد، پیتزاهای کوچک تر در هر گاز از چاشنی بیشتری برخوردار هستند که در پخت های خانگی باعث رطوبت بیش از حد زیر خمیر می‌شود.